Δημοσίευση 05/05/2021

Σύλλογος εργαζομένων Groupama: 30 χρόνια σταθερός Εθελοντής Αιμοδότης

Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της συλλογικής κοινωνικής ευθύνης του οργάνωσε χθες 27/4 το Σωματείο Εργαζομένων της Groupama Ασφαλιστική στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας.

Γράφει ο Νίκος Μωράκης

To σωματείο, τυπικό στο ραντεβού του τα τελευταία 30 χρόνια  για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος,  προσκάλεσε όλα τα μέλη του να δώσουν εθελοντικά αίμα, βοηθώντας με αυτό το τρόπο τη γενικότερη προσπάθεια για την κάλυψη αναγκών και την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος. Όπως μας ενημέρωσε  ο Πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Ξηρόπουλος, η εν λόγω προσπάθεια γίνεται 2 φόρες το χρόνο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ελπίς».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Ξηρόπουλο μας δήλωσε:  

“Λόγω της ιδιαιτερότητας των εποχών που βιώνουμε η αιμοδοσία έγινε αυστηρά με ραντεβού για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Παράλληλα ο σύλλογός μας φρόντισε όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στο χώρο να κάνουν το απαραίτητο rapid test όπως και θερμομετρήσεις. Αναλόγως τις συνθήκες ο μέσος όρος αίματος που δίνουμε σε κάθε αιμοδοσία μας είναι περίπου 50 με 70 μπουκάλια αίμα. Μια τράπεζα αίματος που καλύπτει τις ανάγκες των μελών του συλλόγου των εργαζομένων στην εταιρεία η οποία μάλιστα καλύπτει ακόμα και τις ανάγκες συνταξιούχων πρώην εργαζομένων μιας και η συγκεκριμένη δράση μετρά περισσότερα από 30 χρόνια”.   

 

Πηγή:Συλλόγος εργαζομένων Groupama: 30 χρόνια σταθερός Εθελοντής Αιμοδότης (insurancedaily.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από το χώρο της ασφαλιστικής αγοράς