Δημοσίευση 02/06/2021

Η Pricefox ανακοινώνει την συνεργασία της με Anytime, Interamerican και Δύναμις Η πλατφόρμα, η οποία ξεκίνησε την λειτουργίας της τον Δεκέμβριο του 2020 συνεργάζεται πλέον με 15 ασφαλιστικές εταιρείες

Σήμερα, η Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με 3 επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες, AnytimeInteramerican και Δύναμις.

To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της Compare Europe Group, μέλος της Nova Founders Capital.

Η πλατφόρμα, η οποία ξεκίνησε την λειτουργίας της τον Δεκέμβριο του 2020 συνεργάζεται πλέον με 15 ασφαλιστικές εταιρείες, θα συνεχίσει να αναζητά τις καλύτερες προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες.

To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 15 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα.”

Σχετικά με την Anytime: Η Anytime ιδρύθηκε το 2006 από την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican με σκοπό την απευθείας πώληση ασφαλιστικών προγραμμάτων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η Anytime προσφέρει ευέλικτα προγράμματα για ασφάλεια αυτοκινήτου με σκοπό να καλύψουν κάθε ανάγκη

Σχετικά με την Interamerican: Η Interamerican ιδρύθηκε το 1969 στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Ανήκει στο διεθνή ασφαλιστικό όμιλο ACHMEA και σήμερα κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από το χώρο της ασφαλιστικής αγοράς